Täydennysrakentaminen käynnistyy – hyödynnä kampanjahinnoittelu

pe 6. toukokuuta 2022 15.54.00

Kesällä 2022 aloitamme täydennysrakentamiskampanjan useilla MeidänKuitu-alueilla. Tulemme tarjoamaan näillä alueilla mahdollisuuden valokuituliittymään 100 euron kampanjahinnalla.

Tämän helpommin se ei voisi käydä

Täydennysrakentamisessa kiinteistö liitetään alueella jo olevaan valmiiseen valokuidun runkoverkkoon. Asiakkaan kannalta tämä on helppo homma, sillä liittyminen hoituu avaimet käteen -periaatteella.

Laajakaistapalveluilla teet yhteydestä juuri sinulle sopivan

Liittymän asennuksen voit valita käyttöösi mieleisesi laajakaistapalvelun.  MeidänKuidun palveluvalikoimassa on 200/200 Mbit/s:n ja 1000/1000 Mbit/s:n nopeuksilla toimivat yhteydet. Jos haluat jakaa verkkoa langattomasti, tarvitset myös reitittimen. Voit hankkia sen kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä, jolloin asennamme senkin käyttövalmiiksi.

Uutta! Kaapeli-TV-palvelu kaikilla MeidänKuitu-alueilla

Kun tilaat kotiisi MeidänKuitu-valokuituyhteyden, voit tilata kauttamme myös kaapeli-TV-palvelun. Kaapeli-TV tuo kotiin hyvälaatuiset tv-yhteydet ja laajemmat HD-kanavavalikoimat. Teräväpiirto parantaa katselukokemusta erityisesti nopeatempoista urheilua seurattaessa, mutta edut ovat huomattavat jo uutislähetystä katsottaessa.

Valokuituyhteys mahdollistaa myös monipuolisten TV-palveluiden hyödyntämisen. Urheilua, draamaa, lastenohjelmia vai dokkareita? TV-palvelun ja Kaapeli-TV:n lisäkanavapaketit tarjoavat viihdettä jokaiseen makuun.

Täydennysrakentamisen alueet kesällä 2022

Liminka

Lumijoki

Muhos

Temmes

Tupos

Tyrnävä

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon