Linnakangas 2023, pohjoispuoli

pe 15. syyskuuta 2023 14.00.00

Linnakankaalla maanrakennustyöt tänä kesänä rakennettavalla alueella (kartta) on saatu valmiiksi ja100 euron liittymätarjous on päättynyt. Teletyöt ovat valmistuneet ja liittymiä päästään ottamaan käyttöön syyskuun aikana.

 

Kuva: Linnakangas, rakennettava alue 2023


Päivitetty 16.8.2023

Linnakankaan alueella maanrakennustyöt ovat loppusuoralla. Sadan euron liittymähintaa on tarjolla enää rajoitetusti. Tarkistathan tilanteen myynnistä.

Asentajamme sopivat käyntejä puhlimitse. He eivät soita tuntemattomasta numerosta, vaan numero näkyy näytöllä. Vastaathan puhelimeesi, vaikka et tunnista nurmeroa. Näin saamme aikataulut  sovittua jouhevasti.


2.8.2023

Linnakankaan alueella tehdään parhaillaan tonttikaivuita.  Valokuitu tuodaan kiinteistöösi yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti ja olemme sinuun yhteydessä aina ennen tontillesi tuloa. Vastaathan siis puhelimeesi, jotta aikataulut saadaan sovittua jouhevasti.


Päivitetty 6.7.2023

Linnakankaan laajennusalueella tonttisuunnitelmat tilauksen tehneille ovat valmistuneet. Tällä hetkellä alueella tehdään teiden alituksia.  Alitusten jälkeen rakentaminen jatkuu runko- ja jakeluverkon kaivutöillä. Tilanteen mukaan myös tonttiliittymiä kaivetaan samanaikaisesti.

Teletekniset työt alkavat maanrakennustöiden jälkeen ja varsinaiset käyttöönotot alustavan arviomme mukaan elokuussa.


Päivitetty 5.6.2023

Rakentamispäätös kartalla näkyvästä Linnakankaan pohjoispuolen alueesta on tehty. Rakentaminen alkaa tämän kesän aikana. Tällä sivulla seuraamme rakentamisen etenemistä.

 

 

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon