Linnakangas- Koskela-Zeppelin (2022)

pe 15. syyskuuta 2023 15.15.00

Käyttöönotot ovat loppusuoralla Linnakankaalla kartassa vihreänä näkyvällä alueella (alue 2022). Alueella on myös joitakin jälkiliittyjiä. Jälkiliittymät toimitetaan lähtökohtaisesti vuonna 2024.


Päivitetty 6.9.

Käyttöönotot ovat käynnissä Linnakankaalla kartassa vihreänä näkyvällä alueella (alue 2022) Toivomme, että asiakkaamme vastasivat puhelimeen kun yhteistyökumppanimme Nordic Telesevicen asentaja soittaa asennusajan sopimiseksi. Asentajamme eivät soita tuntemattomasta numerosta, vaan numero näkyy näytöllä. Vastaathan puhelimeesi, vaikka et tunnista numeroa. Näin saamme aikataulut  sovittua jouhevasti. Voit myös varata asennusajan soittamalla numeroon 040 8609 574.

 

 


Päivitetty 2.8.2023

Linnakankaan käyttöönotot ovat alkaneet. Yhteistyökumppanimme Nordic Telesevicen asentaja ottaa sinuun yhteyttä asennusajan sopimiseksi. Vastaathan siis puhelimeesi, vaikka numero olisi sinulle tuntematon. Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.


Päivitetty 5.7.2023

Linnakangas 2022 -alue

Verkkorekisteröintiin liittyvät työt Linnakankaan alueella ovat vieneet ennakoitua enemmän aikaa. Tämä on vaikuttanut käyttöönottojen aloittamiseen. Käyttöönotot alkavat heinäkuun loppupuolella. Kun ajanvaraus avautuu, saat siitä ilmoituksen. Varaathan aikasi heti, jotta asennukset lähtevät käyntiin jouhevasti.

Pahoittelemme, että emme ole pysneet aikatauluarvioissamme Linnakankaalla.


Päivitetty 21.6.2023

Linnakangas 2022 -alue

Käyttöönotot alkavat viikolla 26. Yhteistyökumppanimme Nordic Telesevicen asentaja ottaa sinuun yhteyttä asennusajan sopimiseksi. Vastaathan siis puhelimeesi, vaikka numero olisi sinulle tuntematon. Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.

Koskela-Zeppelin

Alue on valmis. Kempeleen kunta ennallistaa kadunvarret vuoden 2023 aikana.


Päivitetty 25.5.2023

Koskela-Zeppelin

Koskela-Zeppelinin alueella käyttöönotot ovat valmistuneet toukokuussa 2023. Kempeleen kunta ennallistaa kadunvarret vuoden 2023 aikana.

Linnakangas

Linnakankaan alueella teletekniset työt jatkuvat vielä toukokuun ajan. Liittymien käyttöönottoja pääsemme tekemään tämänhetkisen arviomme mukaan kesäkuun aikana.


Päivitetty 21.4.2023
Linnakangas

Kaapeleiden puhallukset Linnakankaalla valmistuvat huhtikuun aikana. Teletekniset työt ovat myös käynnistyneet ja jatkuvat toukokuun ajan. Liittymien käyttöönottoja pääsemme tekemään tämänhetkisen arviomme mukaan kesäkuun aikana. Pahoittelemme aikataulun viivästymistä ja teemme parhaamme, että liittymien käyttöönotto sujuu mahdollisimman nopeassa aikataulussa.

Koskela-Zeppelin

Liittymien käyttöönotot Koskela-Zeppelinin alueella on aloitettu viikolla 11. Arvioimme mukaan alueen kaikki liittymät saadaan käyttöön kesäkuun alkuun mennessä.

Asennusajan sopiminen

Asennuksia Koskela-Zeppelinin ja Linnakankaan alueilla tekee yhteistyökumppanimme Nordic Tele Service. Kun käyttöönotot alkavat, asentaja sopii kanssasi asennusajan puhelimitse.  Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.

Kadunvarsien ennallistaminen

Maanrakennustyöt molemmilla alueilla ovat valmistuneet.  Kempeleen kunta ennallistaa kadunvarret vuoden 2023 aikana.


Päivitetty 17.3.2023

Linnakangas

Kuitujen puhallukset mikrokanavaputkiin Linnakankaalla jatkuvat maaliskuun ajan. Teletekniset työt alkavat puhallusten jälkeen. Liittymien käyttöönottoja pääsemme tekemään tämänhetkisen arviomme mukaan huhtikuun aikana.

Koskela-Zeppelin

Liittymien käyttöönotot Koskela-Zeppelinin alueella on aloitettu viikolla 11.

Asennusajan sopiminen

Asennuksia Koskela-Zeppelinin ja Linnakankaan alueilla tekee yhteistyökumppanimme Nordic Tele Service. Kun käyttöönotot alkavat, asentaja sopii kanssasi asennusajan puhelimitse.  Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.

Kadunvarsien ennallistaminen

 Maanrakennustyöt molemmilla alueilla ovat valmistuneet.  Kempeleen kunta ennallistaa kadunvarret kesän 2023 aikana.


Päivitetty 21.2.2023

Linnakangas

Maanrakennustyöt Linnakankaalla ovat valmistuneet. Kempeleen kunta ennallistaa katujen varret kesän 2023 aikana. Maaliskuun aikana aloitamme kuitujen puhallukset mikrokanavaputkiin. Teletekniset työt alkavat puhallusten jälkeen. Liittymien käyttöönottoja pääsemme tekemään tämän hetkisen arviomme mukaan maalis-huhtikuun aikana.

Koskela-Zeppelin

Maanrakennustyöt Koskela-Zeppelin alueella ovat valmistuneet. Kempeleen kunta ennallistaa katujen varret kesän 2023 aikana. Myös teletekniset työt alueella ovat valmiit ja pääsemme aloittamaan liittymien käyttöönotot arviolta maalis-huhtikuun aikana. Liittymien käyttöönotot alkavat hiukan alkuperäistä aikatauluarviota myöhemmin verkon teknisten parannustöiden vuoksi. Tekniikan uusimiseen tarvittavien laitteiden ja niiden ohjelmistopäivityksien saatavuudessa on ollut vaikeuksia, jotka valitettavasti heijastuvat liittymien ja palveluiden toimitusaikatauluihin. 


Päivitetty 21.10.2022

Kempeleessä rakennamme vuonna 2022 Koskela-Zeppelin alueella sekä Linnakankaalla.

Linnakangas

Tällä hetkellä runkoverkkotyöt ovat käynnissä seuraavilla teillä: Linnakaarto-Lumikinkaarre-Tahkoseläntie-Kuusirinne. Samaan aikaan alitukset etenevät vaiheittain seuraaville teille: Veijarinkurvi, Välskärinkurvi, Keisarinkurvi, Sankarinkurvi, Satulinnantie, Ihmemaantie, Jättiläisentie, Neidonkehä ja Neidonsolki. Näillä teillä työt jatkuvat myöhemmin runko- ja jakeluverkon rakentamisella.

Katso miten valokuitu rakentuu alueellesi. 

Maanrakennustyöt Linnakankaan alueella valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Liittymien käyttöönotot alkavat talvella 2023.

Koskela- Zeppelin

Kärpäntien sivukaduilla on vielä maanrakentaminen kesken. Valokuidun osalta maanrakennustyöt saadaan tehtyä marraskuun aikana. Alueella tehdään myös sähköverkon ilmakaapeleiden purkua, joten koneita voi liikkua vielä. Samanaikaisesti alueella tehdään valokuidun teleteknisiä töitä. Käyttöönotot pyritään aloittamaan marras-joulukuun aikana.


Päivitetty 26.8.2022

Koskela- Zeppelinin alueen rakentaminen maatöiden osalta valmistuu tämän vuoden aikana. Maatöiden jälkeen pääsemme viimeistelemään runko- ja keskustyöt sekä testaamaan verkon toimivuuden. Liittymä voidaan ottaa käyttöön vasta, kun koko verkko on toimintavalmis. Käyttöönottojen aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Linnakankaalla valokuituverkon rakentaminen alkaa syys-lokakuun aikana seuraavilta teiltä: Veijarinkurvi, Välskärinkurvi, Keisarinkurvi, Sankarinkurvi, Satulinnantie, Ihmemaantie, Jättiläisentie, Neidonkehä ja Neidonsolki. Näillä teillä maanrakennustyöt on tarkoitus saattaa loppuun vuoden loppuun mennessä. Liittymien käyttöönoton aikataulu tarkentuu hankkeen edetessä.

Linnakankaan muilla alueilla liittymien myynti jatkuu edelleen. Uutta verkkoa tullaan rakentamaan niille alueille, joilla on riittävästi liittyjiä. Voit edelleen vaikuttaa valokuidun tuloon omalle kotikadullesi kannustamalla naapureitasikin tekemään valokuitutilauksen hyvissä ajoin. Mitä aikaisemmin riittävä liittyjämäärä saavutetaan, sitä ripeämmin pääsemme kaivutöihin ensi keväänä heti roudan sulettua.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon