Rakentamisen aikataulu 2021 rakennettavilla alueilla Kempeleessä

ma 3. tammikuuta 2022 11.40.00

Päivitetty 3.1.2022

Ristisuon alueella valokuituliittymien käyttöönotto on aloitettu. Resurssien osalta meillä on valmius kytkeä kaikki alueen liittymät käyttöön tammikuun 2022 aikana, mikäli koronatilanne ei merkittävästi vaikuta tilanteeseen. 

Ristisuon alueen valmistuttua alkavat käyttöönotot Paituri-Hakamaan alueella.

Huomioithan, että katualueilla kaivutöiden jälkityöt tehdään vuoden 2022 aikana Kempeleen kunnan toimesta. Sadan euron liittymismaksuun sisältyy kaivujälkien siistiminen tontillasi konetyönä. Lopullisista vihertöistä nurmetuksineen vastaa tontin omistaja. Jos haluat pihasi valmiiksi nurmetettuna, MeidänKuitu-asiakkaana voit tilata kaivujäljen nurmetuksen lisäpalveluna täältä.


Päivitetty 18.8.2021

Maanrakennustyöt Kempeleessä ovat edenneet vauhdilla. Sadan euron liittymähinta on voimassa vain siihen saakka, kunnes kaivuri on ohittanut kiinteistösi. Edullinen liittymähinta koskee enää vain joitakin tieosuuksia. Tarkista saatavuus MeidänKuitu myynnistä:

Puhelin: (08) 310 1337

Sähköposti: meidankuitu@oss.fi

  


Päivitetty 29.6.2021

MeidänKuitu valokuituverkko Kempeleessä laajenee vuonna 2021 seuraaville alueille:

  • Ollila-Asemanseutu
  • Paituri-Hakamaa
  • Ristisuo-Ollakka
  • Vihiluodontie-Aittapolku-Hiekkatie

Uusien alueiden maanrakennustyöt ovat käynnistyneet teiden alituksilla Ollakan alueella. Kun alitukset on tehty, alkaa varsinainen runko- ja jakeluverkon rakentaminen.Ollakasta rakentaminen etenee Riihivainiolle ja Koskelaan ja alkaa sielläkin teiden alituksista.

Sisäverkon selvitykset sekä tonttisuunnitelmat ovat myös käynnistyneet. Tällä hetkellä niitä tehdään Ollakan-Riihivainion-Koskelan ja Ristisuon alueilla.

Sprayllä maalattuja viivoja pihoilla?

Kuiturakentamisen yhteydessä pihallesi ilmestyy sprayllä maalattuja viivoja. Kyseessä ovat olemassa olevien kaapeleiden merkinnät. Merkintöjen tarkoituksena on ehkäistä tahattomia kaapelikatkoja kaivuutöiden yhteydessä. Merkinnät eivät siis liity kiinteistösi valokuitukaapelin rakentamiseen.

 

Tilaa valokuitu jo tänään!

TV-palvelun hinnasto & ohjeet

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon