Rakentamisen aikatauluja Kempeleessä ja Oulunsalossa 28.8.

pe 28. elokuuta 2020 13.05.00

Oulunsalossa ja Kempeleessä tonttisuunnitelmat ja sisäverkon selvitykset ovat kaikilla alueilla pääosin valmiit. Tonttisuunnitelmia tehdään vielä uusille tilaajille sekä niille asiakkaillemme, joita ei syystä tai toisesta ole tavoitettu.

Alla on kerrottu tarkemmin rakentamisen etenemisestä alueilla.

Oulunsalo: Santaniemi-Päällystä-Mökkiperä 

Päällystän ja Mökkiperän alueilla rakentaminen etenee suunnitellussa aikataulussa ja yhteyksiä päästään kytkemään käyttöön syksyn aikana.

Santaniemen alueella on käynnissä Oulun kaupungin katuverkon saneeraus. Kuiturakentaminen alueella riippuu tällä hetkellä kaupungin katutöiden etenemisestä. Tähän aikatauluun emme valitettavasti voi vaikuttaa. Rakentaminen Santaniemen alueella jatkuu heti, kun kaupungin työt sen sallivat. Myös käyttöönotot voivat viivästyä, mikäli alueella ei päästä jatkamaan rakentamista.

Honkanen

Honkasen rakentaminen on edennyt aikataulussaan. Runkoverkon rakentaminen on saatu valmiiksi ja jakeluverkko valmistuu lokakuun loppuun mennessä. Köykkyrintiellä ja Sinipyrstöntiellä tehdään vielä sekä jakeluverkkoa että kiinteistökaapelointeja. Maailmanlaajuinen koronapandemia vaikuttaa nyt ulkomailta tulevien laitteiden toimituksiin. Tämän vuoksi käyttöönottoihin on odotettavissa viivästyksiä.

Sarkkiranta-Santamäki-Ollakka

Kuiturakentamisen kokonaisaikataulu alueella on viivästynyt alkuperäisestä arviosta. Koronarajoitukset vaikuttivat mm. suunnittelukäynteihin usean kuukauden ajan, eikä rakentamisessa päästy etenemään toivotusti.

Tavoitteenamme on, että maanrakennustyöt saadaan valmiiksi vuoden loppuun mennessä. Niin kauan kuin maanrakennus on kesken, emme pysty kertomaan tarkkaa aikataulua yksittäisten liittymien asentamiselle. Ajankohta selviää, kun maanrakennustyöt on saatu loppusuoralle. Urakoitsijamme asentaja ottaa sinuun silloin yhteyttä ja sopii kanssasi ajan liittymän asennukselle. Asennuksia tehdään sitä mukaan, kuin se on mahdollista. Ensimmäisiä liittymien käyttöönottoja alueella päästään näillä näkymin tekemään lokakuussa.

Viikojen 36-38 aikana rakennetaan

Teiden alituksia alueilla:

  • Vanhatie, Hahtorannantie (välillä Niittyrannantie-Salmikuja), Ahotie, Rinnetie

Kaivutöitä alueilla:

  • Peltomiehentie, Haravatie, Santamäentie, Letonlaidantie, Korvenlaidantie, Lääninperäntie, Toivontie, Nätkelmätie ja Niittyrannantie (Niittyrannantie 129 eteenpäin)

Runko- ja jakeluverkkotöiden lisäksi pyrimme jouduttamaan rakentamista tekemällä tonttiosuuksia ennakolta valmiiksi myös sellaisilla alueilla, joilla runko- ja jakeluverkkoa ei vielä ole rakennettu. Olemme kuitenkin aina yhteydessä liittymän tilaajaan ennen tontille tuloa.

Tilaa valokuitu jo tänään!

TV-palvelun hinnasto & ohjeet

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon