Valokuiturakentamisen tilanne Kempeleen Sarkkirannassa ja Honkasessa sekä Oulunsalossa

pe 28. toukokuuta 2021 16.17.00

Kempeleen ja Oulunsalon alueilla on vielä yksittäisiä keskeneräisiä kohteita, jotka rakennetaan loppuun alla olevan aikataulusuunnitelman mukaisesti.

 

Kaikissa kohteissa tonttikaivu- ja käyttöönottoajat sovitaan aina etukäteen asiakkaan kanssa. Urakoitsijamme ottaa sinuun yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse. Mikäli sinua ei tavoiteta, saat urakoitsijaltamme tekstiviestin. Jos yhteystiedoissasi on tapahtunut muutoksia, muistathan ilmoittaa ne meille.

 

Joistakin talven aikana käyttöönotetuista kohteista puuttuu kiinteistön seinälle asennettava kouru. Puuttuvat kourut tullaan asentamaan kesän aikana ilman erillistä yhteydenottoa. Kourun asentaminen ei vaadi asiakkaan läsnäoloa.

 

Maanrakennustöiden jälkityöt kaikilla loppuvuonna 2020 rakennetuilla alueilla käynnistyvät kesäkuussa ja jatkuvat arviolta heinäkuun loppuun 2021 asti.

 

Sarkkirannan tilanne:

Sarkkirannan alueella on noin sata liittymää, joiden käyttöönotto on kesken. Käyttöönotot tehdään viikon 26 loppuun mennessä.

 

Sarkkirannan alueella on vielä yksittäisiä kaivutöitä vaativia kohteita. Nämä kaivetaan viikon 26-loppuun mennessä.

 

Oulunsalon tilanne:

Oulunsalon alueella on noin 30 liittymää, joiden käyttöönotto on kesken. Tonttikaapeloinnit jatkuvat, mikäli kiinteistön tontti ei ole liian märkä. Käyttöönotot Oulunsalon alueella tehdään viikon 28 loppuun mennessä.

 

Honkasen tilanne:

Honkasen alueella on noin 30 liittymää, joiden käyttöönotto on kesken. Käyttöönotot alueella tehdään viikon 28 loppuun mennessä.

Tilaa valokuitu jo tänään!

TV-palvelun hinnasto & ohjeet

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon