Valokuituverkon täydennysrakentaminen Vaalassa

pe 21. huhtikuuta 2023 10.23.00

Käyttöönotot Vaalan täydennysrakentamisalueella alkoivat huhtikuussa ja jatkuvat edelleen toukokuun ajan sitä mukaa kun asennusaikoja varataan. Asennusaikojen varaaminen tapahtuu sähköisestä asennuskalenterista. Yhteistyökumppanimme ENP (Efficient Network Partner Oy) tulee lähettämään asiakkaillemme tekstiviestin, josta löytyvät ohjeet asennusajan varaamiseen. Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.


Päivitetty 17.3.2023

Käyttöönotot Vaalan täydennysrakentamisalueella alkavat huhtikuun alussa.

Asennusaikojen varaaminen tapahtuu sähköisestä asennuskalenterista. Yhteistyökumppanimme ENP (Efficient Network Partner Oy) tulee lähettämään asiakkaillemme tekstiviestin, josta löytyvät ohjeet asennusajan varaamiseen. Asennuksen yhteydessä saat myös opastuksen laitteiden käyttöön. Jos olet tilannut kaapeli-TV:n, se kytketään käyttöön samalla käynnillä.


Päivitetty 20.02.2023

Viime syksystä alkaen olemme tehneet parannuksia valokuituverkkomme teknologiaan. Uusi XGS-PON- tekniikka mahdollistaan entistäkin nopeammat laajakaistayhteydet sekä Kaapeli-TV-palvelun kaikille valokuituasiakkaillemme. Tekniikan uusimiseen tarvittavien laitteiden ja niiden ohjelmistopäivityksien saatavuus on kuitenkin muodostunut pullonkaulaksi, joka valitettavasti heijastuu liittymien ja palveluiden toimitusaikatauluihin. Samaan aikaan myös alihankkijoillamme on ollut resurssivajetta, emmekä ole saaneet riittävästi esimerkiksi asentajia tekemään liittymien käyttöönottoja suunnitelluissa aikatauluissa.

Olemme pahoillamme, että emme ole pysyneet aikatauluarviossamme ja teemme kaikkemme, että tilatut liittymät saadaan toimitettua mahdollisimman pian.


Päivitetty 18.10.2022

Vaalan valokuituverkon maanrakennus on valmis ja valmistelemme liittymien käyttöönottoa. Sadan euron kampanjahinta Vaalassa on päättynyt.

 


3.6.2022

Aloitimme valokuituverkon täydennysrakentamisen Vaalan keskustan alueella viime vuoden loppupuolella. Nyt kun routa on sulanut, maatöitä voidaan jälleen jatkaa. Ensi viikolla (viikko 23) aloitamme kaapeloinnin niille kiinteistöille, jotka ovat tehneet valokuidun liittymäsopimuksen. Kaivutyöt valmistuvat kesän 2022 aikana ja liittymien käyttöönotot alkavat syksyllä.

Täydennysrakentamisen yhteydessä teemme myös parannuksia olemassa olevaan valokuituverkkoon Vaalassa.  Tästä saattaa aiheutua katkoksia laajakaistayhteyksiin. Ilmoitamme suunnitelluista yhteiskatkoksista erikseen niille asiakkaillemme, joita katkos koskee.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon