Rakenteilla olevat alueet

Päivitämme tälle sivulle tietoa rakennettavista MeidänKuitu-alueista. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat lisätietoja MeidänKuidun myynnistä (08) 310 1337, meidankuitu@oss.fi.

Kun valokuituverkon rakentaminen uudelle alueelle alkaa, maahan kaivetaan kymmeniä kilometrejä valokuitukaapelia. Tämä vie aikansa ja tarkoittaa, että ennen kuin kuitu tulee kotiisi, on alueellasi rakennettu jo pitkään. Maanrakennustyöt etenevät vaihe vaiheelta. Rakentamisen aikatauluun vaikuttavat useat asiat ja liittymäsi käyttöönoton aikataulu tarkentuu vasta kun maanrakennustyöt ovat valmistuneet. 

Uusilla rakennettavilla alueilla saat aidon valokuidun todella edullisella 100 euron liittymishinnalla. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti, mikäli rakentaminen alueellasi ei jostain syystä toteudu. Sadan euron liittymähinta on voimassa vain siihen saakka, kunnes kaivuri on ohittanut kiinteistösi.

Rakentaminen alkaa vuonna 2023

Rakentaminen alkanut vuonna 2022, hanke valmistumassa

Jäälin alueella edullista ennakkoliittymähintaa on tarjolla enää vain joillakin katuosuuksilla. Tarkista saatavuus myynnistä.

Voimatien asiakaspiste on toistaiseksi suljettu. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti puhelimessa, sähköpostissa ja verkossa.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon