Rakenteilla olevat alueet

Päivitämme tälle sivulle tietoa rakennettavista MeidänKuitu-alueista. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat lisätietoja MeidänKuidun myynnistä (08) 310 1337, meidankuitu@oss.fi.

Kun valokuituverkon rakentaminen uudelle alueelle alkaa, maahan kaivetaan kymmeniä kilometrejä valokuitukaapelia. Tämä vie aikansa ja tarkoittaa, että ennen kuin kuitu tulee kotiisi, on alueellasi rakennettu jo pitkään. Maanrakennustyöt etenevät vaihe vaiheelta. Rakentamisen aikatauluun vaikuttavat useat asiat ja liittymäsi käyttöönoton aikataulu tarkentuu vasta kun maanrakennustyöt ovat valmistuneet. 


Rakentaminen alkaa vuonna 2022:

Liittymäsopimuksen valokuituun saa nyt todella edullisella 100 euron liittymishinnalla. Toteuttamisen edellytys on, että liittyjiä on riittävästi sekä alueellisesti että yksittäisillä katuosuuksilla. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti, mikäli rakentaminen alueellasi ei toteudu. Sadan euron liittymähinta on voimassa vain siihen saakka, kunnes kaivuri on ohittanut kiinteistösi.

Voimatien asiakaspiste on toistaiseksi suljettu. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti puhelimessa, sähköpostissa ja verkossa.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon