Vielä ehdit satasella kuituun Jäälissä

Oulun Seudun Sähkö on aloittamassa valokuituverkon rakentamista Jäälin keskustan alueelle. Unohda pätkivä netti ja tee valokuidun liittymäsopimus nyt huippuedulliseen 100 euron hintaan.

Valokuitu tuodaan kotiisi avaimet käteen -toimituksella. Sopivan valokuitutuotteen voit valita kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta: 200/200 Mbit/s tai 1000/1000 Mbit/s. Verkon langatonta jakamista varten tarvitset reitittimen, jonka voit hankkia kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä.

MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi.

Jäälin valokuituverkon rakentamisen aloittaminen ajoittuu vuodelle 2022. Verkko valmistuu reilun vuoden kuluttua rakentamisen aloittamisesta. Kun kuitu on asennettu kotiisi, sinulla on 18 kk aikaa ottaa kuitu käyttöön.

Jäälissä on jo alueita, jonne valokuidun tulo on varmistunut. Näillä alueilla liittymisaste on riittävä ja rakentaminen on päätetty aloittaa keväällä 2022. Katso kuva Jäälin varmistuneesta valokuitualueesta

Myynti koko Jäälin hankealueella jatkuu edelleen, joten viimeistään nyt kannattaa vinkata myös naapurille valokuidun mahdollisuudesta, jotta nopea ja varma valokuitu saataisiin vedettyä myös omalle kadunpätkälle! Katso suuntaa antava rajaus koko Jäälin valokuituverkon hankealueesta

Miksi valokuitu?

Valokuitu on tehokas ja vakaa yhteys, joka ei häiriinny säästä tai naapurin netinkäytöstä. Sen kaistatila on käytännössä rajaton. Valokuidulla mahdollistat sujuvan etätyön ja takaat arjen palveluiden saatavuuden – nyt ja tulevaisuudessa. MeidänKuitu-valokuituyhteys tuo ulottuvillesi myös monipuoliset TV-palvelut.

  • Nopea ja pätkimätön netti
  • Luotettava, vakaa ja tietoturvallinen
  • Riittävä myös tulevaisuudessa
  • Nostaa kotisi arvoa

Näin saat kuidun kotiisi

Valokuidun hankinta alkaa liittymäsopimuksen teolla. Seuraavaksi suunnittelemme kanssasi valokuidun reitin kiinteistöön. Pyrimme aina suunnittelemaan reitin niin, että esimerkiksi asfaltti tai istutukset eivät osu reitille. Jos tontilla on valmiita putkituksia, hyödynnämme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Ammattilaisemme kytkevät liittymän käyttövalmiiksi ja testaavat yhteyden. Tämän jälkeen kodissasi on tehokas ja pätkimätön nettiyhteys – aito valokuitu.

Kiinteä nettiyhteys satasella on tarjous, joka ei tule toistumaan. Varmista valokuidun tulo alueellesi ja tilaa valokuituliittymä: oss.fi/valokuitu tai kysy lisää 044 7614 801.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Usein kysyttyä valokuidusta

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon