Rakentamisen aikataulu

Päivitämme tälle sivulle tietoa MeidänKuitu-valokuitualueiden rakentamisen vaiheista. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat lisätietoja MeidänKuidun myynnistä (08) 310 1337.


VERKON RAKENTAMINEN ETENEE KORONAPANDEMIASTA HUOLIMATTA
(Päivitetty 23.4.)

Hallituksen koronapandemian vuoksi antamat rajoitukset ovat voimassa 13.5. asti. Haluamme toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme estää viruksen leviämistä. Suunnittelukäynnit asiakkaiden koteihin ovat tauolla rajoitusten voimassaolon ajan. Käyntejä jatketaan heti, kun koronatilanne tilanne sen sallii.

Koronaepidemialla ei ainakaan toistaiseksi ole ollut vaikutusta valokuituverkon maanrakennustöiden aloitusaikatauluun. MeidänKuitu-valokuituverkon rakentaminen Kempeleen Honkasessa, Sarkkiranta-Santamäki-Ollakka -alueella sekä Oulunsalossa Sataniemi-Päällystä-Mökkiperä -alueella alkaa aikataulun mukaisesti kesäkuussa 2020. Maastosuunnittelutyöt näillä alueilla ovat hyvässä vauhdissa.

Voimatien asiakaspiste on toistaiseksi suljettu. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti puhelimessa, sähköpostissa ja verkossa.


Rakentaminen alkaa keväällä 2020:

  • Honkanen, Kempele
  • Sarkkiranta-Santamäki-Ollakka, Kempele
  • Sataniemi-Päällystä-Mökkiperä, Oulunsalo

Liittymien suunnitteluvaihe on käynnistynyt. Yhteistyökumppanimme Nordic Tele Service ottaa asiakkaisiin yhteyttä helmi-toukokuun aikana. Alueille tehdään edelleen liittymäsopimuksia edullisella 100 euron liittymähinnalla, mutta ole nopea - verkon rakennus on jo vauhdissa!

Rakentaminen alkaa vuonna 2021:

  • Ollila-Asemanseutu, Kempele
  • Paituri-Hakamaa, Kempele
  • Ristisuo-Ollakka, Kempele

Katso uusi MeidänKuitu-alue kartalta (pdf). Liittymäsopimuksen valokuituun saa nyt todella edullisella 100 euron liittymishinnalla. Toteuttamisen edellytys on, että liittyjiä on riittävästi sekä alueellisesti että yksittäisillä katuosuuksilla. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti, mikäli rakentaminen alueellasi ei toteudu.

Kartoitamme myös aktiivisesti valokuituverkon rakentamisen edellytyksiä useimmissa toimialueemme kunnissa.
 

Tilaa valokuitu jo tänään!

TV-palvelun hinnasto & ohjeet