Valokuituverkko laajenee Linnakankaalla 2024

pe maalisk. 22 13:20:00 2024

Liittymämyynti Linnakankaan uusilla valokuitualueilla on alkanut. MeidänKuitu valokuituliittymä ja kaapeli-TV valmius tuodaan omakotitaloihin avaimet käteen -periaatteella edullisella 100 euron liittymähinnalla. Kaapeli-TV:n kytkentä valokuituasennuksen yhteydessä on 0 €, valokuidun asentamisen jälkeen 190€.

Laajakaistapalvelun voi valita kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta: 200/200 Mbit/s tai 1000/1000 Mbit/s. Lisäksi tarvitset vain reitittimen verkon langatonta jakamista varten. Voit hankkia sen kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Kun hankit reitittimen kauttamme, pysyvät laitteesi tietoturvaan ja toiminnallisuuteen liittyvät päivitykset ovat aina ajan tasalla.

MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi. Liittymätilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kahden vuoden määräaikaiseen sopimukseen. Huom! sähköosuuskunnan jäsenet saavat alennusta myös laajakaistan kuukausimaksusta!

Tilaus kannattaa tehdä heti

Jotta valokuituverkon rakentaminen kartassa näkyvälle alueelle voidaan aloittaa kesällä 2024, tarvitsemme riittävästi tilauksia. Tilausten pohjalta pääsemme suunnittelemaan verkkoa talven aikana. Jos tilauksia ei saada riittävästi, rakentaminen siirtyy ja tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Ei ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on käytössäsi.

Nopeuta valokuidun tuloa alueellesi kertomalla valokuidusta ja sen hyödyistä myös naapureillesi sekä kannustamalla heitä tekemään tilaus netisivuillamme.

Valokuitu tilattavissa kartassa näkyvillä alueille. Tee tilaus.

Linnavoudintien alue

Menninkäisentie - Peikontie -alue
​​​​​​​


 

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon