Valokuidun taloyhtiöliittymä

Valokuitu on helppo tapa tuoda kerralla laadukas nettiyhteys koko taloyhtiöön. Oikeastaan hyvä nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin – kukin asukas hyödyntää sitä arjessaan omalla tavallaan. Hankkimalla valokuidun taloyhtiö voi tarjota asukkailleen huippunopeat yhteydet vuosikymmeniksi eteenpäin. Valokuitu on kertahankinta, joka nostaa kiinteistön sekä asuntojen arvoa.

MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat vaivattomia kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille. Olemme pyrkineet pitämään valokuidun käyttöönoton helppona sekä taloyhtiöiden edustajille että asukkaille. Tuomme valokuituyhteyden kiinteistön tekniseen tilaan avaimet käteen -toimituksena. Kiinteän laajakaistayhteyden lisäksi valokuitu tuo asukkaiden ulottuville myös MeidänKuitu kaapeli-TV-palvelun.

Teemme valokuidun hankinnasta aina taloyhtiökohtaisen suunnitelman. Kun hankit laajakaistapalvelut kerralla koko taloyhtiöön, se on aina merkittävästi edullisempaa kuin yksittäiset huoneistosopimukset. Löydät kauttamme myös muunlaisia vaihtoehtoja.

Jos taloyhtiö sijaitsee alueella, jossa on jo valmis MeidänKuitu-verkko, on valokuituyhteys saatavissa käyttöön nopeastikin.

MeidänKuitu-ratkaisut taloyhtiöille

Taloyhtiöpakettimme on tarkoitettu vähintään 3 huoneiston taloyhtiöihin. Verkon langatonta käyttöä varten asukkaat tarvitsevat reitittimen, joka on helppo hankkia kauttamme liittymätilauksen yhteydessä. Tutustu tarkemmin taloyhtiöiden liittymäpaketteihin ja valokuidun avaimet käteen -toimitukseen. 

 

Helppo

Taloyhtiöiden helppo ja edullinen kokonaisratkaisu, jossa tehokas netti ja kaapeli-TV hoituvat kerralla jokaiseen huoneistoon. Kun hankitte palvelut kerralla koko taloyhtiöön, se on edullisempaa kuin yksittäiset huoneistosopimukset. Ratkaisu sisältää valokuituliittymän, valokuitusisäverkon, laajakaistapalvelut ja kaapeli-TV-palvelun.

  • Toimitusmaksu uusilla MeidänKuitu-alueilla 100 €/huoneisto.
  • 5 vuoden määräaikainen laajakaista- ja kaapeli-TV-sopimus jokaiseen huoneistoon - edullisin huoneistohinta!
  • Kaapeli-TV:n aktivointi kaikkiin huoneistoihin automaattisesti.
  • Laajakaistapalvelun nopeus taloyhtiön valinnan mukaan.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa parhaan kokonaisratkaisun valinnassa.  

Joustava

Valinnan vapautta tarjoava kokonaisratkaisu, joka sisältää valokuituliittymän, valokuitusisäverkon, laajakaistapalvelut sekä valmiuden kaapeli-TV-palvelun käyttöönottoon.

  • Toimitusmaksu uusilla MeidänKuitu-alueilla 200 €/huoneisto.
  • Jokainen huoneisto päättää itse laajakaistapalvelun käyttöönotosta.
  • Taloyhtiöön tuodaan kaapeli-TV-valmius.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa parhaan kokonaisratkaisun valinnassa.  

Uusi

Kokonaisratkaisu rakennettaville taloyhtiöille, jotka haluavat varmistaa asukkailleen laadukkaat laajakaistayhteydet sekä kaapeli-TV-palvelut ja hyödyntää näitä myös kiinteistön ennakkomarkkinoinnissa.

  • Toimitusmaksu 0 €. Laajakaistapalvelun käyttöönotto 500 €/taloyhtiö.
  • Taloyhtiöön tuodaan kaapeli-TV-valmius.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa parhaan kokonaisratkaisun valinnassa.  

Tutustu myös

 

Sovi ilmainen esittelyaika

Pyydä valokuituasiantuntijamme kertomaan kuituyhteyden eduista ja projektin etenemisestä taloyhtiölle. Saavumme paikalle myös etäyhteyksiä pitkin!

MeidänKuitu myynti
Puh: (08) 310 1337
valokuitu@oss.fi

 

Laajakaistapalvelut

Millainen talo ja asukas, sellainen netti.

Tutustu vaihtoehtoihin

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Käyttöohjeet & usein kysyttyä

Huoneistokohtaiset liittymät

Jos taloyhtiösi on jo tehnyt sopimuksen MeidänKuitu-valokuituliittymästä, voit valita sinulle sopivan laajakaistapalvelun huoneistoosi suoraan sivustoltamme.

Tee tilaus