MeidänKuitu laskutus ja maksutavat

MeidänKuitu palveluiden laskutus tapahtuu jälkikäteen kerran kuukaudessa. Minimilaskutusraja on viisi euroa. Jos laskun loppusumma on tätä pienempi, se siirtyy maksettavaksi seuraavalle laskulle. MeidänKuitu laskutus alkaa toimituspäivästä ja päättyy sopimussuhteen päättyessä.

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme laskutustavoiksi e-laskun tai paperilaskun. E-lasku on asiakkaalle ilmainen maksutapa. Suosittelemme sen käyttöönottoa. 

PAPERILASKU

Voit maksaa paperisen laskun normaalisti oman verkkopankkisi kautta tai hyödyntää muita pankkikohtaisia maksutapoja, kuten esimerkiksi pankin maksukuoripalvelua. Löydät tietoa erilaisista maksutavoista omasta pankistasi. Paperilaskusta veloitamme palveluhinnastomme mukaisen maksun.

E-LASKU

E-lasku on sähköisessä muodossa saapuva lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavaltaan. Suoraan verkkopankkiin tuleva lasku ei unohdu pöytälaatikkoon tai lähde maksuun väärällä viitenumerolla. Voit maksaa e-laskun missä ja miltä laitteelta tahansa. Sähköinen lasku ei myöskään katoa matkalla, vaan saat sen luotettavasti omaan verkkopankkiisi hyvissä ajoin ennen eräpäivää. 

Tee e-laskusopimus helposti verkkopankissasi

Voit vaihtaa paperilaskun e-laskuun omassa verkkopankissasi. Tarvitset vain laskultasi löytyvän asiakasnumeron.

Jos kyseessä on uusi sopimus, odota että lähetämme ensimmäisen laskun paperilaskuna ja tee sen jälkeen e-laskuvaltuutus.

Monta hyvää syytä vaihtaa e-laskuun
 1. Helppo ja joustava tapa maksaa laskut 
  Siirtymällä e-laskuun helpotat arkeasi, sillä laskun käsittely on huomattavasti kätevämpää digitaalisesti. Voit valita haluatko tarkistaa ja hyväksyä e-laskun ennen kuin se lähtee maksuun, tai ottaa verkkopankissasi käyttöön automaattisen maksutavan, jolloin laskut menevät maksuun automaattisesti niiden eräpäivänä. Päätät itse, mikä on sinulle sopiva tapa maksaa laskuja.
 2. Ei enää näppäilyvirheitä 
  Saat valmiiksi täytetyn laskun verkkopankkiisi ja säästyt maksutietojen näppäilyltä. E-laskulla tiedot myös pysyvät aina ajan tasalla. Jos esimerkiksi laskuttajan tilitiedot muuttuvat, uudet tiedot päivittyvät automaattisesti e-laskuille.
 3. Säästät rahaa 
  E-lasku on asiakkaalle ilmainen maksutapa. Paperilaskusta veloitamme palveluhinnastomme mukaisen maksun.
 4. Laskusi pysyvät tallessa 
  E-lasku ei eksy postissa, eikä katoa muiden papereiden joukkoon. Laskut pysyvät aina tallessa verkkopankissasi ja myös aiemmat laskusi arkistoituvat sinne tietoturvallisesti. 
 5. Ympäristöystävällinen valinta 
  E-lasku on ekologinen vaihtoehto, sillä siinä on pienempi hiilijalanjälki kuin paperilaskussa. Säästöä syntyy niin materiaaleissa kuin kuljetuskustannuksissakin.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon