MeidänKuitu tuotteet ja palvelut

Valokuituliittymät - uusilla, rakennettavilla alueilla   

Rakenteilla olevilla MeidänKuitu-alueilla valokuidun hankkiminen on todella edullista. Ennen rakentamisen aloittamista ja rakentamisen aikana liittymismaksu avaimet käteen -asennetulle valokuituliittymälle on vain 100 €. Liittymätilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kahden vuoden määräaikaiseen laajakaistasopimukseen. Tarjous on voimassa siihen saakka, kunnes kaivuri on ohittanut kiinteistösi.

Mikäli alueellesi on jo rakennettu valokuitua, etkä ole varma saatko vielä liittymän edullisella ennakkohinnalla, ota yhteyttä MeidänKuidun asiakaspalveluun 044 7344 344 tai meidankuitu@oss.fi.

MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksua, maksat vasta kun liittymä on valmis. Valitse MeidänKuitu-nopeus alla esitellyistä vaihtoehdoista. Verkon langatonta jakamista varten tarvitset reitittimen, jonka voit hankkia kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Kun hankit reitittimen kauttamme, pysyvät laitteesi tietoturvaan ja toiminnallisuuteen liittyvät päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Toimitamme valokuitua myös taloyhtiöihin. MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat vaivattomia kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille.

Valokuituliittymät - valmiilla valokuitualueilla

Rakennetuilla alueilla saat MeidänKuidun käyttöösi edulliseen taajamahintaan 500 €. Haja-asutusalueilla liittymähinnat ovat alkaen 1 100 €. 
 

MeidänKuitu laajakaistapalvelut

      

  • 200/200 Mbit/s
 
  • 1000/1000 Mbit/s
  • 36€/kk
 
  • 54€/kk
  • Käyttösopimus 2 vuotta
 
  • Käyttösopimus 2 vuotta

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Siirry valokuidun tilauslomakkeelle.

Vaalan alueen vanhan hinnaston löydät täältä.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon