Laajakaistapalvelut taloyhtiöille

Millainen talo ja asukas, sellainen netti. MeidänKuidun laajakaistapalveluista taloyhtiöt ja asukkaat voivat valita mieleisen sopimusmallin ja netin nopeuden.

Toimiakseen valokuituyhteys tarvitsee laajakaistapalvelun eli netin. Tarjoamme taloyhtiöille nettinopeuksia 100–1000 Mbit/s:n väliltä. Kaiken ilon valokuidusta saa irti ottamalla käyttöön myös kaapeli-TV- tai TV-palvelun. Laajakaistapalveluiden käyttöönotto vaatii MeidänKuitu-valokuituliittymän.

Laajakaistapalveluiden hinnasto taloyhtiöasiakkaille

MeidänKuitu -tuote

Yksittäiset huoneistot
(laskutus huoneistolta)

Kaikki huoneistot
(laskutus taloyhtiöltä)

Kaikki huoneistot 
- 5 vuoden sopimus
(laskutus taloyhtiöltä)

Taloyhtiö 100M 24,90 €/kk 24,90 €/kk 14,90 €/kk
Taloyhtiö 200M 36,00 €/kk 29,90 €/kk 24,90 €/kk
Taloyhtiö 1000M   54,00 €/kk 49,90 €/kk 36,00 €/kk
Taloyhtiö KTV Ei saatavilla 5,50 €/kk 5,50 €/kk

 

 

 

 

 

 

MeidänKuitu kaapeli-TV taloyhtiöön

Kaapeli-TV-palvelu on tilattavissa koko MeidänKuitu-valokuituverkon alueella. Kaapeli-TV:n signaali toimitetaan omassa valokuidussa taloyhtiön teletilaan, josta se jaetaan huoneistoihin taloyhtiön antenniverkossa.

  • Edellyttää kaikkien huoneistojen liittämistä kaapeli-TV-palveluun.
  • Kaapeli-TV on taloyhtiöissä otettavissa käyttöön, vaikka taloyhtiö ei tilaisikaan huoneistokohtaisia laajakaistapalveluita.
  • Saatavilla kaikilla MeidänKuitu-alueilla.

Kaapeli-TV-palvelun käyttöönotto valokuituasennuksen yhteydessä 0 €. Myöhemmin asennettuna 190 €/kiinteistö. Toimiakseen kaapeli-TV vaatii MeidänKuitu-valokuituliittymän - kysy lisää MeidänKuitu-myynnistä!

Tutustu myös

 

Sovi ilmainen esittelyaika

Pyydä valokuituasiantuntijamme kertomaan kuituyhteyden eduista ja projektin etenemisestä taloyhtiölle. Saavumme paikalle myös etäyhteyksiä pitkin!

Vesa Verronen
Puh: 044 722 5376
valokuitu@oss.fi

 

Kaapeli-TV taloyhtiöön

Valokuitu mahdollistaa taloyhtiöön myös hyvälaatuiset tv-yhteydet ja runsaasti HD-kanavia tarjoavan kaapeli-TV-palvelun.

Lue lisää

Puuttuuko taloyhtiöstäsi valokuituliittymä?

MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat helppoja kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille.

Lue lisää