Valokuitu yrityksille

MeidänKuitu-tietoliikenneratkaisu kattaa yritysasiakkaan kaikki tietoliikennetarpeet.

MeidänKuitu-yrityspalveluilla varmistat vakaat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet yrityksellesi. Olipa yrityksesi sitten pieni tai suuri, saat käyttöösi tietoturvallisen, oikeankokoisen ja kustannustehokaan tietoliikenneratkaisun. Kaikki ratkaisumme ovat helposti räätälöitävissä, mikäli tarpeesi muuttuvat ajan saatossa. 

MeidänKuitu-yrityspalveluun sisältyy ympärivuorokautinen valvonta, ylläpito, nopea häiriökorjaus ja palomuuriratkaisu.Tarjoamme myös joustavia lisäpalveluita, kuten etäkäytön ja usean toimipisteen yhdistävän verkkopalvelun. Lisäpalvelut on mahdollista ottaa käyttöön heti asennuksen yhteydessä tai vasta myöhemmin.

Toimitusaika on normaalisti noin 6 viikkoa sopimuksen allekirjoittamisesta lukien, mikäli kiinteistössä on jo valmiiksi asennettu MeidänKuitu-valokuitukaapeli. Mikäli tilaus vaatii kaapelin asentamisen, toimitusaika sovitaan erikseen. Tutustu alta tietoliikennepalveluiden prosessiin.

 

Tietoliikennepalvelut yrityksellesi

 

Tietoliikenneratkaisuiden räätälöinti

MeidänKuidu-tietoliikenneyhteydet ovat aina yrityksen koon ja tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Tutustu alta erikokoisiin yritysratkaisuihin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme lomakkeella tai puhelimitse. Autamme yritystäsi parhaan kokonaisratkaisun valinnassa ja teemme tarjouksen valokuituratkaisuistamme.

 

Yhden tukiaseman yritysratkaisu

Toimivan yritysratkaisun ei aina tarvitse olla kallis ja monimutkainen. Yksinkertaisimmillaan tietoliikennetarpeet hoituvat luotettavalla tiedonsiirtoyhteydellä, johon on lisätty tarvittavat tietoturvaominaisuudet ja langaton tukiasema.


 

Useamman tukiaseman yritysratkaisu

Isompi yritys, enemmän työntekijöitä, laajempi laitevalikoima - yrityksen kasvun myötä syntyvät uudet tarpeet saadaan usein katettua lisäämällä lähiverkkoon enemmän langattomia tukiasemia, kytkimiä tai muita palveluita. 


 

Useita toimipistettä palveleva yritysratkaisu

Yritystoiminnan kasvaessa haasteiksi voivat nousta useat toimipaikat tai erillään sijaitsevat tuotantolaitokset, jotka halutaan liittää samaan yritysverkkoon. Yrityskohtaisen palomuurin avulla voidaan toteuttaa helposti räätälöityjä ratkaisuja, jotka mahdollistavat niin laajat alueelliset yritysverkot kuin etätyön vaatimat VPN-yhteydet.  

 

Tutustu myös

 

Kysy valokuidusta

Vesa Verronen
Asiakkuusvastaava
044 974 5813
etunimi.sukunimi@oss.fi

Jarkko Jokelainen
Asiakkuusvastaava
044 974 5813
etunimi.sukunimi@oss.fi

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Käyttöohjeet & usein kysyttyä