Hanki lisäpalveluna MeidänKuitu TV-palvelu

MeidänKuitu-asiakkaana saat monipuoliset TV-palvelut käyttöösi edullisella kuukausimaksulla. Valokuituliittymän lisäpalveluita voit tilata suoraan liittymätilauksen yhteydessä tai hankkia milloin tahansa liittymän käyttöönoton jälkeen. Alla esiteltyjen TV-palveluiden käyttö edellyttää, että valokuitu on asennettu kotiisi.

TV-palvelut 9,90 €/kk sisältää:

  • boksin
  • 38 ilmaista kanavaa
  • viiden päätelaitteen käytön yhdellä TV-käyttäjätunnuksella
  • mahdollisuuden tilata lisäkanavia sekä tallennuspalvelun

Kyseessä on 24 kk sopimus, jonka jälkeen TV-palvelun hinta on 4 €/kk. Voit myös hankkia boksin 140 € kertamaksulla, jolloin saat TV-palvelun käyttöösi 4 €/kk.

Tutustu MeidänKuitu TV-palveluiden esitteeseen

Huom! Entisillä Utakuidun asiakkailla on käytössä Maxivision TV-palvelu.

 

Tilaa TV-palvelu

Voit tilata TV-palvelun alla olevan lomakkeen kautta. Toimiakseen palvelu vaatii MeidänKuitu-valokuituliittymän.

Tilauslomakkeen tiedot välittyvät tilauskäsittelijälle sähköpostitse, mikäli ette tätä hyväksy, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Ennen tilausta tutustu sivun alareunasta löytyviin sopimusehtoihin.

 

Allekirjoitus

Olen tutustunut Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n yleisiin sopimusehtoihin ja sitoudun noudattamaan niitä sekä maksamaan sopimuksen mukaiset maksut. Lisätietoja saatavilla olevista palveluista ja toimitusehdoista saat MeidänKuidun asiakaspalvelusta sähköpostitse meidankuitu@oss.fi tai puhelimitse numerosta 044 7344 344.

 

TV-palvelun sopimusehdot

MeidänKuitu-valokuituasiakkaana voit hankkia kauttamme TV-boksin, jolla saat käyttöösi jopa 38 maksutonta kanavaa, mahdollisuuden tilata lisäkanavia sekä tallennuspalvelun (alk. 5,90 €/kk).

TV-boksin saat MeidänKuidun kautta kertamaksulla hintaan 140 € tai kk-maksulla 6 €/kk 24kk ajan. Voit valita myös TV-palvelun + boksin edullisella 9,90 €/kk-maksulla.

TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä TV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. TV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on MeidänKuidun valokuituyhteys. Huomioi, että TV-boksin ja kuitupäätelaitteen tulee olla kytkettynä televisioon kaapelilla.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen TV-sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Voit vuokrata TV-boksin kautta myös elokuvia ja katsoa ne 48 tunnin vuokrausaikana niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden boksin tai käyttöliittymän kautta milloin tahansa.

Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi. TV-palvelut ovat maksullisia lisäpalveluita ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Mikäli olet hankkinut TV-boksin osamaksulla, veloitamme viimeisellä laskulla loput boksin hinnasta.

Nämä ehdot ovat voimassa 4.7.2019 alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

TV-boksin toimitus

Asiakaspalvelumme lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos valokuituyhteys on jo käytössäsi ja päätät tilata TV-boksin myöhemmin, valitse tilauslomakkeelta toimitustavaksi nouto tai postitus. Huom! Jos olet tilannut TV-boksin valokuituliittymän tilauksen yhteydessä, saat boksin kotiisi asentajan mukana.

Valokuidusta kiinnostunut

Tilaa valokuitu jo tänään!

Käyttöohjeet & usein kysyttyä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon