TV-palvelun sopimusehdot

MeidänKuitu-valokuituasiakkaana voit hankkia kauttamme TV-boksin, jolla saat käyttöösi jopa 38 maksutonta kanavaa, mahdollisuuden tilata lisäkanavia sekä tallennuspalvelun (alk. 5,90 €/kk).

TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä TV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. TV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on MeidänKuidun valokuituyhteys. Huomioi, että TV-boksin ja kuitupäätelaitteen tulee olla kytkettynä televisioon kaapelilla.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen TV-sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Voit vuokrata TV-boksin kautta myös elokuvia ja katsoa ne 48 tunnin vuokrausaikana niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden boksin tai käyttöliittymän kautta milloin tahansa.

Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi. TV-palvelut ovat maksullisia lisäpalveluita ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Mikäli olet hankkinut TV-boksin osamaksulla, veloitamme viimeisellä laskulla loput boksin hinnasta.

Nämä ehdot ovat voimassa 4.7.2019 alkaen ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

TV-palvelun uusmyynti on päättynyt 2.1.2023.