Lisäkanavapaketit

Urheilua, draamaa, lastenohjelmia vai dokkareita? TV-palvelun ja Kaapeli-TV:n lisäkanavapaketit tarjoavat viihdettä jokaiseen makuun. Valitse sopivimmat tai kerää vaikka koko sarja!

TV-palvelun lisäkanavapaketit

TV-palvelun lisäkanavapaketteja voi tilata helposti suoraan boxin käyttöliittymästä. Saat vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiin. Halutessasi voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse: meidankuitu@oss.fi.

Ohje tilaukseen:

Voit tilata lisäpaketteja, -kanavia ja -palveluita menemällä päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja pakettien sisällöistä ja hinnoista. Selaa tarjontaa kaukosäätimen nuolinäppäimillä ja vahvistaa valintasi OK-painikkeella.

Osta palvelu painamalla "Osta" ja näppäilemällä ostokoodisi, jonka sait sisäänkirjautumistietojesi mukana. Kaikki ostamasi palvelut merkitään pienellä tunnuksella, jotta näet, mitä olet ostanut. Maksat ostoksesi seuraavalla laskullasi. Maksat palvelusta sen ostopäivästä lukien ja seuraavan kuukauden osalta. Voit koska tahansa peruuttaa palvelun valitsemalla valikossa "Tilauksen lopetus".

Kaapeli-TV:n lisäkanavapaketit

Kaapeli-TV:n kanavapaketit tarvitsevat toimiakseen boxin (kortinlukija) ja tv-kortin. Lisäkanavapaketit ovat tilattavissa yhteistyökumppanimme Kaisanetin sivustolta.

 

Esimerkkejä kanavapaketeista

V Premium
Telia Liigapassi
V Premium -paketista löytyvät maailman parhaat urheiluliigat, erilaiset elokuva- ja dokumenttikanavat sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat. Tutustu Liigapassi-pakettiin kuuluu 7 ottelukanavaa ja erillinen studiokanava. Näet koko Liiga-kauden alusta loppuun kotisohvan parhailta paikoilta. Tutustu

 

Kaapeli-TV:n hinnasto & ohjeet

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon