Vertaile lisäpalveluita

Tarvitsenko älytelevision? Montako kanavaa on näkyvissä? Voiko lähetystä katsoa mökillä tai useammalla laitteella yhtä aikaa? Alta löydät vertailua TV-palvelun ja Kaapeli-TV-palvelun käytöstä. Vinkki: Tilaa kotiisi Kaapeli-TV (8,90€/kk) ja nappaa TV-palvelun kevyt versio mökillä tabletilta tai tietokoneelta katsottavaksi (4 €/kk).

Vertailimme TV- ja Kaapeli-TV -palveluiden eroja. Vertailussa TV-palvelua käytetään MeidänKuidun kautta hankittavalla Arris-boksilla.

 

 
TV-palvelu
   
Kaapeli TV
Missä?
Missä vain, mukaan otettava palvelu.     Kotona.Kytketään antennisisäverkkoon, joten kyseessä on kiinteä palvelu. Saatavilla tällä hetkellä Kempeleen ja Oulunsalon MeidänKuitu-alueille.
         
Millä?

Tv, tabletti, puhelin

    Televisio
         
Hinta?
4€/kk + boksi 140€ tai 2 v. sopimus 9,90€/kk     8,90€/kk, ei laitemaksuja. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.
         
Kanavat?
38 kanavaa     36 kanavaa
         
Tallennus?
Saatavilla, verkkotallennuspalvelu 5,90€/kk     Ei verkkotallennuspalvelua
         
Lisäkanavapaketit?
Ostettavissa suoraan boksilta, ei vaadi erillistä korttia.     Hyödynnettävissä televisioissa, joissa on maksukortti (3,50€/kk) ja kortinlukija.
         
Suoratoistopalvelut?
Boksi mahdollistaa netin käytön tv:ssä ja tuo ulottuvillesi suoratoistopalvelut kuten Netflix, Viaplay jne.     

Äly-TV:n kautta voit hyödyntää suoratoistopalveluita Kaapeli-tv:n rinnalla

         
Tarvittavat laitteet?
Boksi on tv-kohtainen. Ilman boksia älytelevisiolla näkyy 16 kanavaa.     Katselu onnistuu jokaisella kodin televisiolla, joka on kytketty antennipistokkeeseen. Televisiossa tulee olla kaapeliviritin (DVB-C).
         
Yhtäaikainen katselu?
Kyllä, TV-palvelua voi katsoa yhtä aikaa useammalla eri laitteella.     Kyllä, jokaisella kodin antennipistokkeeseen kytketyllä televisiolla.
         
Laitteiden yhdistäminen?
Boksi(t) pitää yhdistää langallisesti päätelaitteeseen ja televisioon. TV:ssä oltava HDMI-liitäntä.     Television käyttäminen ei muutu verrattuna antennin kautta katsomiseen.
         
Milloin käyttöön?
Kun valokuituyhteys on otettu käyttöön.     Voidaan ottaa käyttöön heti. HUOM! Ilmainen asennus, kun tilattu ennen valokuidun asennusta. Asennus tämän jälkeen 190€.

 

Kaapeli-TV:n hinnasto & ohjeet

TV-palvelun hinnasto & ohjeet

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon