MeidänKuitua Juurussuolle, Rajakorpeen ja Ketolanperälle

MeidänKuitu valokuituverkko laajenee Kempeleessä Juurussuolle, Rajakorpeen sekä Ketolanperälle ja tuo mukanaan myös Kaapeli-TV-valmiuden. Hanke toteutuu tukiperusteisesti ja se tuo myös Kempeleen harvaanasutut alueet valokuidun piiriin.

Liittymämyynti ja verkon suunnittelu käynnistyvät joulukuussa 2023. Maanrakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja jatkuvat vuoteen 2025 saakka. Hankealue rakentuu vaiheittain ja tarkempi rakentamisjärjestys ja aikataulut selviävät suunnittelutyön edetessä. 

Unohda pätkivä netti ja tee valokuidun liittymäsopimus

Jo tuhannet lähiseutusi asukkaat ovat valinneet MeidänKuidun, joka tuodaan kotiin avaimet käteen -toimituksella. Rakennettavilla alueilla liittymähinta omakotitaloihin on vain 100 euroa. Laajakaistapalvelun voi valita kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta: 200/200 Mbit/s tai 1000/1000 Mbit/s. Liittymätilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kahden vuoden määräaikaiseen laajakaistasopimukseen. MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi.

Lisäksi tarvitset vain reitittimen verkon langatonta jakamista varten. Voit hankkia sen kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Kun hankit reitittimen kauttamme, pysyvät laitteesi tietoturvaan ja toiminnallisuuteen liittyvät päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Toimitamme valokuitua myös taloyhtiöihin. MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat vaivattomia kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille.

Huom! Sähköosuuskuntien jäsenille nyt jäsenalennusta myös laajakaistan kuukausimaksusta!

Miksi tilaus kannattaa tehdä jo nyt?

Rakentaminen käynnistyy kesällä 2024 ja etenee vaiheittain. Aloitamme alueilta, joilla tehtyjen sopimusten määrä on suuri. Näin saamme tehokkaimmin valokuidun käyttöön mahdollisimman monelle. Mitä aikaisemmin saamme riittävän määrä tilauksia tietylle alueelle, sitä nopeammin voimme tehdä päätöksen rakentamisjärjestyksestä ja pääsemme aloittamaan varsinaisen verkon suunnittelun.

Verkko valmistuu uusilla alueilla reilun vuoden kuluttua rakentamisen aloittamisesta. Kun kuitu on asennettu kotiisi, sinulla on 18 kk aikaa ottaa MeidänKuidun laajakaistapalvelu käyttöön.

Rakennettava alue Juurussuo

Rakennettava alue Ketolanperä ja Rajakorpi

Miksi MeidänKuitu?

MeidänKuitu on molempiin suuntiin yhtä nopea aito valokuitu. Se on tehokas ja vakaa yhteys, joka ei häiriinny säästä tai naapurin netinkäytöstä. Sen kaistatila on käytännössä rajaton. Valokuidulla mahdollistat sujuvan etätyön ja takaat arjen palveluiden saatavuuden – nyt ja tulevaisuudessa.

  • Nopea ja pätkimätön netti
  • Luotettava, vakaa ja tietoturvallinen
  • Mahdollistaa kaapeli-TV:n
  • Riittävä myös tulevaisuudessa
  • Nostaa kotisi arvoa
Kiinteä nettiliittymä satasella - eikä muita kuluja - on tarjous, johon kannattaa tarttua! Tilaa valokuituliittymä, tai kysy lisää (08) 310 1337.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Usein kysyttyä valokuidusta

Kaapeli-TV kotiin

Valokuitu mahdollistaa kotiin myös hyvälaatuiset tv-yhteydet ja runsaasti HD-kanavia tarjoavan kaapeli-TV-palvelun.

Lue lisää