Valokuituverkko laajenee Kokkokankaalle, Haapamaalle ja Ylikylälle vuonna 2025

Kesän 2025 suunnitelmat ovat valmistuneet ja tuolloin huippunopeaa MeidänKuitua tullaan rakentamaan Kokkokankaalla, Haapamaalla ja Ylikylällä. Rakentaminen toteutuu niillä kaduilla, joilla valokuidun tilauskanta on riittävä. Mitä aikaisemmin saamme riittävän määrä tilauksia tietylle alueelle, sitä nopeammin voimme tehdä päätöksen rakentamisesta ja aloittaa varsinaisen verkon suunnittelun. Älä päästä ainutkertaista tilaisuutta ohitsesi - tee tilaus nyt ja vinkkaa naapurillesikin valokuidun mahdollisuudesta. 

Alla näet kartat myynnissä olevista alueista.

Kokkokangas 2025

Haapamaa 2025

Ylikylä 2025

 

Tiesithän, että sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat jäsenalennusta myös laajakaistan kuukausimaksusta! Lisätietoa jäsenalennuksesta.

Unohda pätkivä netti ja tee valokuidun liittymäsopimus

Jo tuhannet lähiseutusi asukkaat ovat valinneet MeidänKuidun, joka tuodaan kotiin avaimet käteen -toimituksella. Uusilla rakennettavilla alueilla liittymähinta omakotitaloihin on vain 100 euroa. Laajakaistapalvelun voi valita kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta: 200/200 Mbit/s tai 1000/1000 Mbit/s. Liittymätilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kahden vuoden määräaikaiseen laajakaistasopimukseen. 

Lisäksi tarvitset vain reitittimen verkon langatonta jakamista varten. Voit hankkia sen kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä. Kun hankit reitittimen kauttamme, pysyvät laitteesi tietoturvaan ja toiminnallisuuteen liittyvät päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Toimitamme valokuitua myös taloyhtiöihin. MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat vaivattomia kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille.

MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi.

Miksi MeidänKuitu?

MeidänKuitu on molempiin suuntiin yhtä nopea aito valokuitu. Se on tehokas ja vakaa yhteys, joka ei häiriinny säästä tai naapurin netinkäytöstä. Sen kaistatila on käytännössä rajaton. Valokuidulla mahdollistat sujuvan etätyön ja takaat arjen palveluiden saatavuuden – nyt ja tulevaisuudessa.

  • Nopea ja pätkimätön netti
  • Luotettava, vakaa ja tietoturvallinen
  • Mahdollistaa kaapeli-TV:n
  • Riittävä myös tulevaisuudessa
  • Nostaa kotisi arvoa
Kiinteä nettiliittymä satasella - eikä muita kuluja - on tarjous, joka ei tule toistumaan. Varmista valokuidun tulo alueellesi ja tilaa valokuituliittymä tai kysy lisää (08) 310 1337.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Usein kysyttyä valokuidusta

Kaapeli-TV kotiin

Valokuitu mahdollistaa kotiin myös hyvälaatuiset tv-yhteydet ja runsaasti HD-kanavia tarjoavan kaapeli-TV-palvelun.

Lue lisää