Valokuituverkon rakentaminen Metsärinteellä

MeidänKuitu valokuituverkko laajenee Metsärinteelle kesällä 2023 ja tuo saataville myös kaapeli-TV:n. Rakentaminen alueella on käynnistynyt ja voit seurata rakentamisen etenemistä täällä.

Unohda pätkivä netti ja tee valokuidun liittymäsopimus

Jo tuhannet lähiseutusi asukkaat ovat valinneet MeidänKuidun, joka tuodaan kotiin avaimet käteen -toimituksella. Rakennettavilla alueilla liittymähinta omakotitaloihin on vain 100 euroa. Laajakaistapalvelun voi valita kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta: 200/200 Mbit/s tai 1000/1000 Mbit/s. Lisäksi tarvitset vain reitittimen verkon langatonta jakamista varten. Voit hankkia sen kauttamme edullisesti valokuituliittymän tilauksen yhteydessä.

Toimitamme valokuitua myös taloyhtiöihin. MeidänKuidun taloyhtiöpaketit ovat vaivattomia kokonaisratkaisuja, joista löytyy tilaa taloyhtiökohtaisille tarpeille ja toiveille.

MeidänKuitu-liittymässä ei ole ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi.

Rakennusalue 1 (sininen) -- rakentaminen alkaa 2023

Rakentaminen käynnistyy kartalla näkyvältä alueelta 1, jonne on tehty valokuituvalmius jo sähköverkon rakentamisen yhteydessä. Jotta valokuituyteys saadaan käyttöön, alueelle rakennetaan jakeluverkko kesällä 2023.

Rakennusalue 2 (punainen) – rakennetaan kysynnän mukaan

Jakeluverkko alueelle 1 tullaan rakentamaan Hovinmetsäntien kautta.

Mikäli saamme riittävästi liittymätilauksia, valokuitu on mahdollista rakentaa myös alueelle 2. Rakentaminen voidaan toteuttaa katukohtaisesti liittymisasteen mukaan. Mitä aikaisemmin saamme riittävän määrä tilauksia tietylle alueelle, sitä nopeammin voimme tehdä päätöksen rakentamisesta. 

Tilaamalla itse ja kannustamalla naapureitasikin tekemään valokuitutilauksen, voit vaikuttaa valokuidun tuloon omalle kotikadullesi.

Miksi MeidänKuitu?

MeidänKuitu on molempiin suuntiin yhtä nopea aito valokuitu. Se on tehokas ja vakaa yhteys, joka ei häiriinny säästä tai naapurin netinkäytöstä. Sen kaistatila on käytännössä rajaton. Valokuidulla mahdollistat sujuvan etätyön ja takaat arjen palveluiden saatavuuden – nyt ja tulevaisuudessa.

  • Nopea ja pätkimätön netti
  • Luotettava, vakaa ja tietoturvallinen
  • Mahdollistaa kaapeli-TV:n
  • Riittävä myös tulevaisuudessa
  • Nostaa kotisi arvoa
Kiinteä nettiliittymä satasella - eikä muita kuluja - on tarjous, joka ei tule toistumaan. Varmista valokuidun tulo alueellesi ja tilaa valokuituliittymä: oss.fi/valokuitu tai kysy lisää (08) 310 1337.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Usein kysyttyä valokuidusta

Kaapeli-TV kotiin

Valokuitu mahdollistaa kotiin myös hyvälaatuiset tv-yhteydet ja runsaasti HD-kanavia tarjoavan kaapeli-TV-palvelun.

Lue lisää