CTS FWR5 - 3105 -kuitupäätelaite

CTS FWR5 - 3105 on valokuituyhteyksiin tarkoitettu päätelaite. Laite toimitetaan valmiiksi asennettuna ja kytkettynä. Voit käyttää internetiä joko langattomasti (WLAN) tai verkkokaapelin välityksellä.

Käyttöohjeet
Uudelleenkäynnistys (resetointi)

Tarvittaessa ota yhteyttä tekniseen tukeemme asiakastuki@oss.fi.

OIKEAN SIVUPANEELIN RESET-PAINIKE

1. Paina reset-painiketta (1) teräväkärkisellä esineellä (esim. suoristettu paperiliitin), kunnes kuulet naksahduksen.

2. Pidä painike pohjassa noin 15 sekunnin ajan, jolloin STATUS valo vilkkuu 3 kertaa.

3. Vapauta painike ja odota 2 minuuttia, kunnes laite käynnistyy tehdasasetuksilla.

4. Pidä laitetta virrattomana puolen minuutin ajan. Laitteen virta katkaistaan irrottamalla virtapistoke seinästä. Kun laite käynnistetään uudestaan, se lähtee toimimaan uudella ohjelmistoversiolla.

Huomioithan, että virrankatkaisu ei ole sama kuin resetointi.

CTS kuitupäätelaitteen 2-vaiheinen tallennusohje

Kuitupäätelaitteen 2-vaiheista tallennusohjetta tarvitset, kun haluat että, että laitteiston kokoonpanoon mahdollisesti tekemäsi muutokset (esim. WLAN SSID, salasanat jne.) tallentuvat pysyvästi (esim. sähkökatkon varalta). Katso tallennusohje

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.