Reititin EX-600

Genexis Pulse EX600 -reitittimessä on erinomaiset ominaisuudet langatonta kokemusta varten. Se toteuttaa tehokkaan langattoman verkkoyhteyden samanaikaisesti useammalle laitteelle, ja mahdollistaa näin nopeamman verkon myös kohteissa, joissa internettiin on kytkeytyneenä paljon laitteita. 

EX600 tukee myös monia edistyneitä ominaisuuksia kuten EasyMeshiä. Tämä tarkoittaa sitä, yhdistämällä useamman EX-600 reitittimen, voit luoda katveettoman langattoman verkon isompaankin asuntoon. EX-600 Mesh-verkon voi rakentaa joko langattomasti tai asunnon Ethernet -sisäverkkoa hyödyntämällä. Myös muut laitteet voi kytkeä EX-600 reitittimeen langattomasti tai Ethernet-sisäverkon avulla. Voit lisätä niin monta tukiasemaa kuin tarvitaan kotisi kattavaa verkkoa varten. Lue sivun alareunasta lisää *Mesh-verkosta.

Reititin tarvitsee sähköä, joten pistorasian tulee olla lähellä. Laitteen sähköjohdon pituus on noin 1,5 metriä.

Reititin EX-600 asennusohje.

Tekniset ominaisuudet:

  • 1 000/100/10 Mbps WAN-portti (punainen)
    • WAN-porttiin tulee Ethernet-kaapeli kuitupäätelaitteesta (nettiyhteys).
  • 2 kpl 1 000/100/10 Mbps/LAN-portti (keltainen)
    • joko langattomien tukiasemien ketjuttamista varten tai muiden laitteiden, langalliseen yhdistämiseen (esim. tietokone).
  • WiFi 802.11ax 2x2 ja 4x4
  • WiFi 802.11ax-standardin (*WiFi 6) mukainen tiedonsiirto (4x4 5GHz ja 2x2 2.4GHz).

*Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi standardin päivitetty versio, joka mahdollistaa aiempia Wi-Fi standardeja nopeamman langattoman verkon. 

Wi-Fi laitteiden määrä kodissa on moninkertaistunut lyhyessä ajassa. 
Kun oman kodin nettiin liitettyjä laitteita alkaa listaamaan, luku voi yllättää. Usein listalta löy¬tyy puhelimia, tietokoneita, televisioita, robotti-imu¬reita, turvajärjestelmiä, lasten leluja ja niin edelleen. Wi-Fi 6 kommunikoi aiempaa paremmin useiden laitteiden samanaikaisten datapyyntöjen kanssa, ja mahdollistaa näin nopeamman verkon myös kotitaloudessa, jossa joka laite on kytketty internettiin.

* Mesh

Mesh tarkoittaa langatonta verkkoa, jolla on mahdollista luoda isoonkin kohteeseen kattava ja nopea langaton verkko ilman katvealueita.

Mesh-verkko muodostetaan Mesh-reitittimien avulla: ensimmäinen reititin kytketään kuitupäätelaitteeseen Ethernet-kaapelilla. Seuraavat laitteet voidaan kytkeä ensimmäiseen langattomasti ja ne toimivat ikään kuin satelliitteina kotiverkossasi. Yhdessä laitteet muodostavat kotiisi saumattoman Wi-Fi-yhteyden, jossa koko verkko löytyy yhden salasanan takaa. 

Mesh-tekniikka on erityisen helppokäyttöinen siksi, että siihen kytketyt laitteet hyödyntävät useampaa eri verkkosignaalia ja vaihtavat automaattisesti vahvimpaan tarjolla olevaan signaaliin. Sinun ei tarvitse itse vaihtaa verkkoa, eikä odotella uuden yhteyden muodostumista – Mesh-järjestelmäsi huolehtii, että käytettävissäsi on aina nopein yhteys.

Sisäverkon rakentamisessa kannattaa huomioida, että jokainen langaton hyppy aiheuttaa datan menetystä. Parhaan langattoman verkon nopeuden takaamiseksi ei kannata rakentaa useita langattomia hyppyjä, vaan asettaa ensimmäinen kaapelilla kytketty laite siten, että kaikki lisäreitittimet voivat olla yhteydessä joko suoraan sen kanssa tai toisen kaapelilla kuitupäätelaitteeseen kytketyn reitittimen kanssa.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Kaapeli-TV tuo laatua katseluun

Kaapeli-TV tuo kotiisi häiriöttömät televisio- ja radiosisällöt. Tilattavissa kaikilla valokuitualueillamme.