Valokuitu taloyhtiöihin

Jos taloyhtiösi on tehnyt 36 kk sopimuksen MeidänKuidun nopeaan valokuituun, voit tehdä sopimuksen omaan huoneistoosi täyttämällä alla olevan lomakkeen tai soittamalla myyntiimme (08) 310 1337.

Tilauslomake

Tilauslomakkeen tiedot välittyvät tilauskäsittelijälle sähköpostitse, mikäli ette tätä hyväksy, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai palauttakaa sopimuslomake postitse.

 

Tilaaja ja tuote

Tilaajan tiedot

Alue ja tilattava tuote

200 Mbit/s yhteys on saatavilla 2021 rakennettaville alueille. Sitä ennen rakennetuilla alueilla kysy saatavuus myynnistämme: (08) 310 1337.
Kuukausimaksu Tuote-kohdassa valitun mukainen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Laskutus alkaa, kun valokuitu on asennettu käyttöön.
Valokuidun liittymismaksu on veloitettu taloyhtiöltänne.

lisätuotteet ja -palvelut

Lisätuotteet ja -palvelut

Kun tilaat TV-boksin valokuituliittymän tilauksen yhteydessä, saat boksin suoraan kotiisi toimitettuna valokuituliittymän asennuksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme lähettää TV-palvelun käyttäjätunnuksen ja salasanan tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Sopimusvahvistus

Liitteet

Tilauksen vahvistaminen

Olen tutustunut MeidänKuidun yleisiin sopimusehtoihin ja sitoudun noudattamaan niitä sekä maksamaan sopimuksen mukaiset maksut. Lisätietoja saatavilla olevista palveluista ja toimitusehdoista saa MeidänKuidun nettisivuilta osoitteesta www.oss.fi/valokuitu, sähköpostitse osoitteesta valokuitu@oss.fi, tai puhelimitse numerosta (08) 310 1313.
Sopimus astuu voimaan, kun MeidänKuitu on vastaanottanut allekirjoitetun tilauksen. Tilaukseen liittyvän palvelun laskutus alkaa, kun liittymä on kytketty käyttövalmiiksi. Sopimus peruuntuu, mikäli rakentaminen alueella ei toteudu MeidänKuidun toimesta 18 kk sisällä tilauspäivämäärästä. Tämä sopimus koskee valokuitusopimuksen tehneiden taloyhtiöiden huoneistokohtaisia liittymäsopimuksia. Tilausvahvistus tulee sinulle sähköpostitse noin 1-3 arkipäivän kuluessa, kun olemme tarkistaneet sopimuksen.

 

YLEISTÄ

Kiinteistön liittäminen MeidänKuitu tietoliikenneverkkoon toteutetaan Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n valokuituna. Verkkoon liittäminen mahdollistaa yleisten tietoliikennepalveluiden käyttöönoton. Palveluiden käyttöönotto edellyttää verkkoon liittymisen lisäksi erillistä tilausta/sopimusta kunkin palvelun osalta ja niistä peritään erikseen kulloinkin voimassaolevat käyttöönotto- ja kuukausimaksut. Kiinteistön liitäntä verkkoon toteutetaan valokuitukaapelilla. Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy pidättää itsellään oikeuden määrätä liitännän toteutustapa huomioiden kiinteistön käyttötarkoitus, koko, sijainti ja MeidänKuitu verkon rakenne tai palvelujen saatavuus.

VALOKUIDUN ASENTAMISEN PERIAATTEET JA VASTUUJAKO

Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy vastaa kaapelin sisäänviennistä kiinteistöön asentajan valitsemaa reittiä pitkin. Asiakas vastaa tarvitsemiensa sisäverkon aktiivilaitteiden hankinnasta, ylläpidosta ja kytkemisestä. Valokuidun asennuksen jälkeen kaapelit jäävät Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n omistukseen, joka vastaa niiden normaalista huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistön alueella tapahtuvista kaapelien siirroista ja mahdollisista aiheutettujen vaurioiden kustannuksista vastaa kiinteistön omistaja. Lisätietoja saat Oulun Seudun Sähkön asiakaspalvelusta tai sivuilta www.oss.fi.

Liittymismaksuun sisältyy:

Valokuitukaapelin asennus kiinteistöön tai tekniseen tilaan asentajan valitsemaa reittiä pitkin Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n tietoliikenneverkon liityntäpisteestä.

Päätelaite: 

Päätelaitteen asennus käyttövalmiiksi liittymän rakentamisen yhteydessä, mikäli päätelaite on ostettu Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:ltä. 

Asiakkaan mahdollisesti tilaamista ylimääräisistä asennustöistä veloitetaan 65€/tunti.

Yhteysnopeus:

Valokuituliittymien ilmoitetut nopeudet ovat teoreettisia maksiminopeuksia; todelliset nopeudet voivat olla ilmoitettua alhaisempia.

Annettu nopeus perustuu siihen, että päätelaite on kytketty kaapelilla suoraan kuitupäätelaitteeseen. Yhteysnopeuteen vaikuttavat useat tekijät kuten kiinteistön sisäverkko, käytettävät laitteet ja ohjelmat, verkon kuormitus sekä internetinkäyttö langattomasti. Kupariverkossa huoneiston etäisyys talojakamosta voi vaikuttaa yli 100 mbit/s yhteyksien toteutuneeseen nopeuteen. Yhteydelle on määritelty maksimi-, normaali- ja miniminopeus. 100/100 Mbit/s liittymän vaihteluväli on esitetty alla.

 
Lataus           Lähetys    
Maksimi Normaali Minimi       Maksimi Normaali Minimi
100 90 70       100 90 70
MAKSUTAVAT

Valokuidun liittymismaksu peritään suoraan taloyhtiöltä sopimuksen mukaisesti.

Päätelaitteen voi maksaa kerralla tai kuukausierissä 12 kuukauden aikana, laskutus alkaa, kun asennus on tehty.

Haluttu maksutapa on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Mikäli päätelaitteen maksaa osissa ja asukas muuttaa, tulee loppulaskun yhteydessä päätelaitteen loppusumma maksettavaksi.

MeidänKuitu100 on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, taloyhtiösi tarjoaa palvelun hintaan 24,90 € / kk ensimmäisen 36 kk ajan. Sen jälkeen ilmoitamme mahdollisista hinnanmuutoksista erikseen.

MeidänKuitu200 on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, taloyhtiösi tarjoaa palvelun hintaan 36 € / kk ensimmäisen 36 kk ajan. Sen jälkeen ilmoitamme mahdollisista hinnanmuutoksista erikseen.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. 

Suosittelemme E-laskun käyttöönottoa, saat ohjeet ensimmäisen laskun yhteydessä, sen jälkeen paperilasku on maksullinen. 

Palvelussa noudatetaan Oulun Seudun Sähkön yleisiä toimitusehtoja kuluttajille.  

Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy
puh: 08 310 1313
sähköposti: valokuitu@oss.fi
Voimatie 2, 90440 Kempele

Y-tunnus 2873689-6
Kotipaikka: Kempele
www.oss.fi

TV-palvelun hinnasto & ohjeet

Käyttöohjeet & usein kysyttyä