Näin saat MeidänKuidun kotiisi

MeidänKuitu-valokuituliittymä toimitetaan käyttöösi avaimet käteen -pakettina. Alla on kuvaus työvaiheista, joita valokuituliittymän käyttöönottoon kuuluu.

1. Liittymäsopimus

Kun teet MeidänKuitu -liittymäsopimuksen ja tilaat kauttamme myös päätelaitteen, saat valokuituyhteyden käyttöösi avaimet käteen -pakettina. Maksat vasta kun kaikki on valmista. MeidänKuitu -liittymässä ei ole ennakkomaksuja. Tehtyäsi tilauksen, saat meiltä tilausvahvistuksen.

 

2. Suunnittelu

Suunnittelemme kanssasi päätelaitteen paikan ja mahdollinen sisäverkon. Jotta langaton verkko toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, on päätelaitteen sijoitteluun syytä kiinnittää huomiota. Tutustu jo etukäteen oppaaseen langattoman verkon käytöstä.

3. Tonttiosuus

Kuidun reitti kiinteistölle suunnitellaan yhdessä kanssasi. Olemme aina yhteydessä ennen tontille tuloa. Valokuitu tuodaan kiinteistöösi suunnitelman mukaisesti. Mikäli olet tilannut meiltä myös päätelaitteen, saat valokuidun käyttövalmiina sisälle asti toimitettuna. Tontillasi tehtävistä töistä vastaa urakoitsijamme. Mikäli haluat minimoida kuiturakentamisen jäljet tontillasi, voit myös asentaa suojaputken itse. Katso ohjeet usein kysytyistä kysymyksistä.

 

4. Päätelaitteen asennus ja yhteyden testaus

Ennen päätelaitteen asennusta valokuitu on tuotu kiinteistösi seinälle tai tekniseen tilaan. Kun kaikki on valmista kytkentää varten, urakoitsijamme sopii kanssasi kytkentäajan. Liittymä asennetaan ja yhteys testataan sovittuna aikana. Liittymäsi on käyttövalmis heti kytkennän jälkeen. Saat tilaamasi päätelaitteen tällä samalla käynnillä.

 

5. MeidänKuitu TV-palvelu

MeidänKuitu-asiakkaana saat käyttöösi monipuoliset TV-palvelut. Tutustu MeidänKuitu TV-palveluiden esitteeseen. Kun tilaat TV-boksin valokuituliittymän tilauksen yhteydessä, saat boksin suoraan kotiisi toimitettuna valokuituliittymän asennuksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme lähettää TV-palvelun käyttäjätunnuksen sähköpostitse ja salasanan tekstiviestitse.

 

Tilaa valokuitu jo tänään!

TV-palvelun hinnasto & ohjeet