Reititin kertamaksulla tai palveluna

MeidänKuitu-valokuituliittymään sisältyy aina kuitupäätelaite eli kuitumuunnin. Verkon langatonta jakamista varten tarvitaan reititin, joka on helppo hankkia kauttamme joko 140 euron kertamaksulla tai reititinpalveluna 4 e/kk (hinnat voimassa toistaiseksi).)

MeidänKuitu-reititinpalvelu

Reititin toimitetaan toistaiseksi voimassa olevana palveluna. Asiakkaalla tulee olla käytössään MeidänKuitu-laajakaistapalvelu.

Miksi reititinpalvelu?

• Valokuituliittymän toiminnallisuuden seuraaminen helpottuu.
  • Palvelu mahdollistaa teknisen tuen nopeamman vikatilanteiden tunnistamisen.
  • Laitteen ohjelmisto ja tietoturva pidetään automaattisesti ajan tasalla. Ohjelmistopäivitykset tehdään etäyhteyksin, eivätkä ne vaadi asiakkaalta toimenpiteitä.
  • Asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa.
  • Aina toimiva laite. Laite uusitaan noin neljän vuoden välein. Jos laite rikkoontuu käyttäjän huolimattomuuden vuoksi, uuden laitteen toimituksesta peritään laitteen kertamaksua vastaava hinta. Laitteen toimitus tapahtuu pääsääntöisesti postin välityksellä ja asiakas vaihtaa laitteen itse. Etätukemme auttaa tarvittaessa.

Palveluun ei kuulu käyntejä asiakkaan kotona, eikä etätukea asiakkaan muille laitteille. Jos asiakas irtisanoo laajakaistapalvelun, myös reititinpalvelu päättyy. Tällöin asiakas lunastaa reitittimen maksamalla reitittimen hinnan ja maksettujen reititinpalvelumaksujen välisen erotuksen.

Reitittimen tietoturva

Jos olet hankkinut reitittimen palveluna, huolehdimme laitteesi ohjelmistopäivityksistä niin, että tietoturva ja toiminnallisuus pysyvät aina ajan tasalla. Teemme jatkuvaa uhka-arvioita yhteistyössä laitteen valmistajan kanssa, ja päivitämme laitteet aina tarvittaessa.

Huomioithan, että jos olet hankkinut reittimesi kaupasta, vastuu turvallisista asetuksista ja ylläpidosta on kuluttajalla itsellään.

Käytössä olevat asiakaslaitteet

Aiemmin rakennetuilla MeidänKuitu-valokuitualueilla on ollut käytössä malleja, joissa on samassa laitteessa sekä päätelaite että reititin. Seuraamme aktiivisesti tekniikan kehitystä ja pyrimme aina valitsemaan rakennettaville alueille parhaiten sopivan ja uusinta mahdollista teknologiaa edustavan vaihtoehdon - ei vaikuta liittymäsopimuksen laitehintaan.

Tilaa valokuitu jo tänään!

Käyttöohjeet & usein kysyttyä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon